Försäljning

Att köpa instrument på Örebro Violinateljé.

Hos oss finns allt från nybörjarsatser till stråkinstrument och stråkar av professionell klass. Vi hjälper dig med provspelning så att du kan hitta det instrument som bäst passar din nivå, spelstil och budget.


Provspela hemma

Att köpa ett nytt instrument är en stor investering och valet skall kännas rätt och tryggt. Vi vill aldrig skynda på ett köp utan tycker det är viktigt att du hittar rätt instrument för dig. Därför erbjuder vi alltid möjligheten till hemlån så du kan prova instrumentet i en van miljö och rådgöra med din lärare.


Servicegaranti och inbytespolicy

När du köper ett instrument hos oss ingår alltid vår servicegaranti. Denna ger dig kostnadsfri justering och översyn ett par gånger per år. På det sättet håller vi tillsammans instrumentet i ett bra skick så att det fungerar optimalt. Vår inbytespolicy innebär att instrument och stråkar köpta på Örebro Violinateljé har du möjlighet att byta in som en del av betalningen om du i framtiden vill byta upp dig till ett instrument med högre försäljningsvärde.


Butik

I butiken på Örebro Violinateljé kan du alltid hitta ett brett sortiment av strängar, fodral, harts, axelstöd, hakstöd och övriga tillbehör.

Nedan ser du ett urval av de varor vi har hemma just nu, kom gärna in till oss för att titta närmare på sortimentet . Önskar du en specifik vara kan vi hjälpa till att beställa hem den.